25.08.2024.

14:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Već treća smena u Superligi! Novi Pazar se zahvalio Trajkoviću, zamena je spremna! (FOTO)

Superligaš sa obala Jošanice i Raške saopštio je da je došlo do sporazumnog prekida saradnje sa dosadašnjim šefom stručnog štaba, a ime novog trenera biće poznato do kraja dana.

Kap koja je prelila čašu bio je poraz u Bačkoj Palanci, gde je novajlija iz Odžaka savladao Pazarce sa 2:1. Prethodno su se nižali porazi od Mladosti iz Lučana (0:1) i Crvene zvezde u Beogradu (4:1), dok su jedini bod osvojili na domaćem terenu protiv OFK Beograda (0:0).

Jedina svetla tačka bila je pobeda nad Spartakom iz Subotice (3:2), dok je meč protiv Vojvodine na "Karađorđu" odložen zbog evropskih obaveza Novosađana.

Trajković je postao treći trener koji je ove sezone ostao bez posla u Superligi, nakon Dejana Joksimovića iz Lučana i Ivana Radovanovića iz Jedinstva Ub.

Novi Pazar je tako nastavio praksu brzih promena na klupi, koja je postala uobičajena ne samo u Srbiji, već i širom regiona.

Novi strateg Novog Pazara, biće iskusni stručnjak Tomislav Sivić, koji je krajem prošle sezone obezbedio opstanak u eliti Železničaru iz Pančeva, a pored  "dizelke" tokom karijere je vodio brojne srpske i mađarske klubove.