25.08.2024.

13:32

Foto: profimedia

Sport

Bleki pobrao simpatije na debiju! On je stena, zver, vrhunsko pojačanje...

Naš reprezentativac propustio je start sezone i duel sa Bornmutom kod kuće (1:1), ali je već u drugoj rundi menadžer Nuno Espirito Santo odlučio da ga stavi u startnih 11 na "Sent Meri stadionu" i pogodio pravo u metu.

Činio je štoperski tandem sa Brazilcem Muriljom, pružio jako dobru partiju i uspeo da spreči ofanzivce domaćeg tima da zatresu mrežu golmana Selsa. Pritom, stigao je popularni Bleki da se nađe i u protivničkom šesnaestercu tokom prekida, a malo mu je nedostajalo da upiše i prvenac na debiju.

Momak koji je ponikao i afirmisao se u Partizanu zbog toga je i dobio veliki broj pohvala na društvenim mrežama, pogotovo od navijača nekadašnjeg dvostrukog evropskog prvaka. Mnogi su ga označili i kao "omiljeno pojačanje ovog leta".

"Fantastičan početak za Milenkovića. On je prava stena u odbrani, odlično je branio kazneni prostor, a samo malo sreće mu je nedostajalo da postigne i gol", navodi se u jednoj od analiza.

"Već sam zavoleo Milenković", "Kakvo pojačanje za Forest i kakva zver u odbrani", "Milenković rastura", "Kakav premijerligaški debi za Nikolu. Sve vazduđne duele je dobio", "Jedan od najboljih početaka u dresu Notingema", samo su neki od brojnih komenatar navijača na društvenim mrežama.

Informer

Milenković protiv Sautemptona mogao i da postigne prvenac

I trener ekipe sa "Siti graunda" bio je zadovoljan pojačanjem iz Fiorentine, ali i vezistom Eliotom Andersonom.

- Debitanti su bili sjajni. Odigrali su jako dobro, odradili svoj deo posla bez greške. Potvrdili su kvalitet, to je razlog zbog kojeg smo ih doveli ovog leta. Verujem u njih, ovo je samo početak. Ostavili su pozitivan utisak - rekao je Espirito Santo.