25.08.2024.

23:33

Foto: Printscreen You Tube

Sport

Prostačko ponašanje fudbalera Napretka! Dao evrogol, pa se hvatao za međunožje (VIDEO)

Ekipa iz Kruševca do trijumfa u Bačkoj Topoli stigla u 96. minutu kada je pomenuti Šarić postigao pogodak za televizijske špice. Gosti su presekli napad "lala", loptu pred protivničkim šesnaestercem uzeo je Stefan Bukorac i vukao kontru više od 40 metara. On je potom na desnoj strani uposlio Šarića, koji je odlučio da tuče sa nekih 15 metara iskosa i poslao je bombu pod prečku Novosađana i rešio utakmicu, ali i napravio ružan gest.

Napadač Kruševljana je tada otrčao ka protivničkoj klupi, a onda prostačkim gestom, hvatajući se za međunožje, provocirao Novosađane. 

Ovakav sraman ispad nije prošao nekažnjeno, pošto je sudija Dejan Trifiković posle asistencije iz VAR sobe pokazao Šariću direktan crveni karton. 

Prethodno, Napredak je poveo golom Mihajla Petkovića u 59. minutu, ali je samo dva minuta kasnije Vojvodina izjednačila preko Zadija Serija. 

"Voši" je ovo treći poraz u Superligi Srbije, uz jedan trijumf i remi, pa su trenutno pri dnu tabele sa četiri boda. S druge strane, Kruševljani imaju po dve pobede, dva poraza i dva remija i trenutno su na osam bodova.