27.08.2024.

11:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Srpski trener preuzeo klub iz Albanije! Evo šta je rekao na predstavljanju u Tirani! (FOTO)

Ovaj neočekivani potez iznenadio je mnoge, s obzirom na to da je Veselinović tokom svoje karijere predvodio brojne klubove, uključujući arapske timove, kao i poznate srpske ekipe poput Čukaričkog, Vojvodine i Spartaka iz Subotice.

Na zvaničnoj konferenciji za medije, Veselinović je objasnio razloge koji su ga naveli da preuzme vodeću ulogu u albanskom klubu.

Partizani je veliki klub u Albaniji. Veoma sam srećan, nisam osoba koja koristi velike reči. Zaista sam veoma srećan jer sam naišao na vrlo toplu dobrodošlicu od strane predsednika, osoblja i drugih ljudi u klubu. Entuzijasta sam jer Partizani započinje jedan projekat. Za mene je ovo novo iskustvo.

Veselinović je takođe podelio svoje prve utiske o timu iz Tirane.

Skoro sve igrače u timu poznajem. Razgovarali smo zajedno sa rukovodstvom kluba o radu i zadacima koje ćemo imati u narednom periodu. U ovom trenutku svi igrači su deo Partizanija i moramo ih poštovati. Stvorio sam ideju o svim igračima putem video snimaka, ali kao što znate, svaki trener ima različite ideje, pa ću ih sada posmatrati i tokom treninga i trenažnog procesa.

Aleksandar Veselinović se sada suočava sa izazovom da Partizani vodi ka novim uspesima, a njegova stručnost i iskustvo bi mogli biti ključni u ostvarenju ambicija ovog velikog albanskog kluba.