27.08.2024.

12:45

Foto: Starsportphoto

Sport

Partizan preduhitrio Piksija! Crno-beli otkrili da je Jovanović na konačnom spisku reprezentacije Srbije! (FOTO)

Partizan je prvi saopštio radosne vesti – njihov golman Aleksandar Jovanović našao se među Piksijevim izabranicima. Ova vest dodatno je osnažila crno-bele, koji se ponose činjenicom da je njihov čuvar mreže zaslužio poziv u reprezentaciju.

"Sa velikim ponosom saopštavamo da je naš prvotimac Milan Aleksić prošao završno sito selektora Dragana Stojkovića i da je uvršten na konačan spisak A reprezentacije Srbije za utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija", piše u objavi Partizana na društvenoj mreži "X".

Nedugo zatim, Radnički 1923 iz Kragujevca je sa velikim ponosom objavio da je njihov talentovani igrač Milan Aleksić prošao poslednju selekciju i našao se na konačnom spisku za A reprezentaciju Srbije. Ovo je istorijski trenutak za Radnički, jer je Aleksić prvi igrač ovog kluba koji je dobio priliku da obuče dres nacionalnog tima.

Sa velikim ponosom saopštavamo da je naš prvotimac Milan Aleksić prošao završno sito selektora Dragana Stojkovića i da je uvršten na konačan spisak A reprezentacije Srbije za utakmice sa Španijom i Danskom na startu Lige nacija. Aleksić je ujedno i prvi igrač u istoriji Radničkog koji se našao na užem spisku reprezentativaca, što predstavlja ogromnu stvar za naš klub, ali i za samog Aleksića koga mnogi sa pravom nazivaju biserom srpskog fudbala i predviđaju mu veliku karijeru," stoji u saopštenju Kragujevčana.

Aleksić će prvu priliku za reprezentativni debi imati 5. septembra u Beogradu, kada će Srbija u okviru Lige nacija ugostiti evropskog šampiona Španiju. Tri dana kasnije, „orlovi“ će se u Kopenhagenu suprotstaviti Danskoj.

Pozivi za Jovanovića i Aleksića predstavljaju izuzetno priznanje za njihove klubove i potvrdu njihovog talenta, dok će srpski navijači s nestrpljenjem čekati da vide kako će se ovi mladići snaći na velikoj sceni.