28.08.2024.

11:13

Foto: Reuters

Sport

Fonseka otpisao Luku Jovića? Milan potpuno zapostavlja Srbina, sprema se dolazak novog napadača! (FOTO)

Ipak, ono što još više uznemirava pristalice "rosonera" jeste slaba forma i neubedljiva igra njihovih ljubimaca na terenu.

Italijanski mediji prenose da bi uskoro na "San Siro" mogao da stigne novi napadač kako bi se popravila ofanzivna efikasnost tima. U pitanju je Tami Abraham, fudbaler Rome, koji je već odavno na radaru evropskih velikana.

Iako Abraham ima nekoliko ponuda iz Premijer lige i Saudijske Arabije, jasno je stavio do znanja da želi samo u Milan. Transfer vredan između 22 i 23 miliona evra mogao bi značajno da pojača napad "Rosonera", ali i da dovede do promena u postojećem igračkom kadru.

Ovaj dolazak mogao bi da znači da je trener Milana, Paulo Fonseka, već otpisao Luku Jovića. Srpski napadač je i dalje u klubu, ali dobija šansu tek sporadično, što dodatno podgreva spekulacije da bi uskoro mogao napustiti "San Siro".

Informer

Luka Jović na meču protiv Torina

Sve ukazuje na to da se Jovićev boravak u Milanu bliži kraju, dok "rosoneri" traže nove snage kako bi se vratili na pobednički kolosek. Navijači sada čekaju da vide da li će Abraham zaista obući crveno-crni dres i doneti toliko potrebnu promenu na terenu.