Autor: S. M.

29.08.2024.

12:13

Foto: Starsportphoto

Sport

Šok! Posle Vlahovića, još dve zvezde rekle "ne" Piksiju!

Kako piše novinar Mozzart sporta, dugogodišnji reprezentativci su Fudbalskom savezu Srbije poslali obaveštenje da zbog povreda moraju da preskoče reprezentativno okupljanje u septembru za koje će selektor Dragan Stojković Piksi sutra i zvanično objaviti konačan spisak.

"Orlove" očekuju mečevi u Ligi nacija. Najpre će 5. septembra na "Marakani" dočekati aktuelnog evropskog i olimpijskog prvaka Španiju, dok će tri dana kasnije u Kopenhagenu igrati protiv Danske.

Srbi iz redova Al Hilala su sinoć u drugom kolu prvenstva Saudijske Arabije odigrali svih 90 minuta protiv Damaka (3:2). Mitrović je postigao dva gola.

Otkazi Milinković Savića i Mitrovića su samo nastavak muka za Piksija, nakon što je juče i Dušan Vlahović, putem svog Instagrama, obavestio javnost da ga neće biti u dresu nacionalnog tima.

Danas sam obavestio stručni štab da iz porodičnih razloga neću biti u mogućnosti da se odazovem pozivu selektora za predstojeće utakmice Lige nacije protiv Španije i Danske - napisao je napadač Juventusa.