29.08.2024.

12:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Ostoja opet udario na FK: Pokažite malo dostojanstva, prestanite da ponižavate Partizan!

Prvi čovek košarkaškog kluba je u otvorenom sukobu sa fudbalskom sekcijom crno-belih i više puta je pozivao tamošnje rukovodstvo na ostavke.

Pored mnogih apela i akcija navijača, do toga nije došlo, pa je Mijailović još jednom udario na čelnike sa stadiona u Humskoj.

Informer

Na udaru - Miloš Vazura sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem

"Tužno je sedeti i gledati ovakvo stanje u fudbalskom klubu.Iako nikada niste imali stida dok se gledate u ogledalo, posle svega, pokažite bar malo ljudskosti i dostojanstva. Treba vam živeti i posle Partizana. Gledamo godinama kako uprava ponižava najveći sportski brend. Nezadovoljstvo navijača je veliko i opravdano", grmeo je Ostoja na platformi Iks.

Podseća da je postao deo Sportskog društva "parnog valjka" kako bi pomogao fudbalskom klubu i da od tog cilja još uvek ne namerava da odustane.

Informer

Jedina nada "grobara" - košarkaši Partizana

Zaključuje da će, uz pomoć navijača, košarkaši osvetlati obraz crno-belih i doneti makar malo radosti armiji navijača.

"Moj ulazak u Sportsko društvo Partizan je bilo iz dva motiva. Hteo sam da pomognemo svim klubovima koji su deo Društva, ali i dovedemo normalnu upravu u fudbalski klub. Košarkaški klub će naredne sezone dati sve od sebe da  našu armiju navijača. Borili smo se i uvek ćemo se boriti za naš Partizan!", poručio je Mijaliović.