30.08.2024.

12:41

Foto: AP/Photo

Sport

Španci ozbiljno shvatili Ligu nacija! Najjači sastav "furije" napada Srbiju

Iskusni strateg se opredelio za najjači mogući sastav u želji da odbrani tron, na koji je "furija" sela prošle godine pobedom nad Hrvatskom posle boljeg izvođenja penala (5:4).

Potpuno očekivano, napad predvodi apsolutni hit proteklog Evropskog prvenstva Lamin Jamal, dok će ga proigravati imena poput Danija Olma, Pedrija i Rodriga. Na spisku nema povređenog Alvara Morate, koji je i dalje u procesu oporavka.

Za defanzivu su zaduženi Kukurelja, Laporta, Grimaldo i Karvahal između ostalih, a mesto među stativama rezervisano je za Roberta Sančeza, Davida Raju i Aleksa Remira.

Pretostavka je da će mesto prvog golmana ostati namenjeno Davidu Raji, koji je odlično obavljao posao na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Informer

David Raja

Španija u Ligi nacija za protivnike ima Srbiju i Dansku.

"Orlovi" su takođe danas izašli sa spiskom koji će na crtu aktuelnim Olimpijskim, evropskim i šampionima Lige nacija na crtu.

Duel na beogradskoj "Marakani" zakazan je za 5. septembar, a nije iznenađenje što svetske kladionice ekipu Dragana Stojkovića Piksija vide kao apsolutnog autsajdera.