30.08.2024.

15:06

Foto: AP/Photo

Sport

Novi otkaz Piksiju? Još jedan napadač povređen!

Napadač Milana je zbog problema i bolova ostao u "gradu mode" pred gostovanje Laciju u okviru Serije A, pa su tamošnji mediji nagađali o čemu je reč.

Alvaro Morata je već van stroja za "roso-nere", pa je srpski reprezentativac glavna opcija u napadu uz Okafora, ali je sada i on doživeo peh. Kako stranica koja prati karijeru i život nekadašnjeg igrača Crvene zvezde piše, reč o manjoj povredi leđa na treningu.

Takođe, pomenuti profil otkriva da u pitanju nije ništa ozbiljno i da će Luka biti spreman za nekoliko dana, ali to postavlja novo pitanje.

Da li će se Jović oporaviti na vreme za meč Lige nacija protiv Španije 5. septembra u Beogradu, odnosno Danske tri dana kasnije u Kopenhagenu?

Informer

Očekuju nas drugačiji "orlovi"

Selektor Stojković je saopštio spisak, na kojem nema Dušana Vlahovića iz ličnih razloga i Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinkovića Savića zbog povreda.

Uveliko se spekuliše o "fantomskim" problemima dvojca iz Saudijske Arabije i ponovo na površinu izbijaju priče o neposlušnosti svlačionice popularnom Piksiju.

Na sve to sada je stigla i ova povreda Jovića, pa se sa razlogom postavlja pitanje, koji "orlovi" če istrčati na "Marakanu" pred šampione Evrope?