31.08.2024.

18:12

Foto: Tanjug/AP

Sport

Zanimljivo popodne u Premijer ligi! Nedeljković zabeležio novi nastup, Milenković morao da se zadovolji bodom!

Fudbaleri Aston Vile na gostujućem terenu savladali su Lester rezultatom  2:1.  Tim iz Birmingema je vodio veliku bitku sa "lisicama", ipak stigli su do tri boda.

Prvi pogotak za gostujući tim postigao je Belgijanac Amadu Onana u 28. minutu, dok je prednost duplirao Jhon Duran u 64. minutu.

Informer

Mladi Argentinac Fakudno Bouanote je u 73. minutu doneo tračan nade za Lester, ipak nisu uspeli ništa više da urade.

Novopečeni repreznetativac Srbije Kosta Nedeljko u 80. minutu je ušao za Aston Vilu kada je zamenio Jakob Remzija. Ovo je njegov treći zvanični nastup u dresu engleskog kluba.

Ubedljivu pobedu danas je ostvario Brentofrd.  "Pčelice" su na domaćem terenu bile bolje od povratnika u Premijer ligu Sautemptona sa 3:1.

Golove za pobednički tim postigli su Mbeumo (43 i 65) i Visa (69), utešni pogodak za "svece" dao je Sugavara u petom minutu sudijske nadoknade.

Fudbaleri Notingem Foresta i Vulverhemtona odigrali su nerešeno rezultatom 1:1.  Oba pogotka su pala u prvom poluvremenu. Za "šumare" je precizan bio Vuds (10), a za "vukove" Belegard (12).

Informer

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković odigrrao je ceo meč u dresu Notingem Foresta.

Verovatno najzanimljiviji meč su pružili Everton i Bornmut. Bornmut je slavio u gostima sa 3:2 posle velikog preokreta.

"Karamele" su imale prednost od 2:0. Prvo je pogodio Kin u 50. minutu, a zatim je sedam minuta precizan bio Kalver Luin. Svi su pomislili da u Liverpulu ostaju tri boda, ali onda se desilo nešto se retko dešava i na filmu.

Prednost je smanjio Semenjou 87. minutu, a mrežu za izjednačenje je zatresao Kuk u drugom minutu sudijske nadoknade, da bi potom Sineastra doneo pobedu "višnjama" u šestom minutu sudijske nadoknade.

Svoj prvi bod po povratku u Premijer ligu izborio je Ispvič. Oni su na domaćem terenu remizirali sa Fulamom sa 1:1. 

"Plavi" su do prednosti došli u 15. minutu kada je precizan bio Delap, a potom je za izjednačenje bio precizan Traore u 32. minutu.