31.08.2024.

22:17

Foto: Starsportphoto

Sport

Polovičan učinak srpskih trenera! Nikolićev CSKA rutinski sa Himkijem, Ilić doživeo treći poraz u nizu!

Ova pobeda u sedmom kolu ruske Premijer lige dodatno je učvrstila poziciju "Armejaca" u borbi za vrh tabele, čime su Nikolićevi izabranici pokazali da su ozbiljni kandidati za titulu.

Golove za CSKA postigli su Tamerlan Musaev u 38. minutu i Moizes u 63. minutu, čime su obezbedili važna tri boda. Srpski fudbaler Saša Zdjelar odigrao je ceo meč, pruživši solidnu partiju i doprinevši timu u veznom redu.

CSKA je sezonu započeo trijumfom, ali su usledila dva poraza koja su izazvala nemire unutar kluba i u medijima. Ipak, Nikolić je uspeo da stabilizuje ekipu, što su pokazali poslednji rezultati. Sledeće kolo donosi derbi sa Zenitom iz Sankt Peterburga, koji će biti pravi test za Nikolića i njegove igrače, jer će se tada videti da li su ovi pozitivni rezultati samo prolazni ili je CSKA zaista spreman da se bori za titulu do kraja.

U isto vreme, ekipa Pari iz Nižnjeg Novgoroda, koju predvodi Saša Ilić, doživela je treći uzastopni poraz, ovaj put od aktuelnog šampiona Zenita. Zenit je na gostovanju slavio rezultatom 3:0, uz golove Gondua u 30. i 56. minutu, te Vendela u 69. minutu.

Pari se trenutno nalazi u krizi rezultata, sa samo šest osvojenih bodova iz sedam kola. U sledećem kolu ih očekuje gostovanje poslednjeplasiranom Fekelu, gde će pokušati da prekinu niz od tri poraza i vrate se na pobednički kolosek.