01.09.2024.

13:57

Foto: Reuters

Sport

Srbin zaludeo Italijane! Skidaju kapu Super Pavloviću (VIDEO/FOTO)

Strahinja je pre pet godina bio nadomak prelaska u redove Rimljana, otputovao je na završne preglede i potpisivanje ugovora vrednog 5.000.000 evra. Delovalo je da je sve gotova stvar, ali su tamošnji mediji objavili da ima problema sa srcem i nije prošao medicinske preglede.

Naravno, Italijani su tako pokušali da obore cenu tada asu Partizana, pa su ponudili tri umesto dogovorenih pet miliona evra, crno-beli nisu pristalli, pa je karijeru nastavio u Monaku za 10.000.000 evra. Osveta je servirana hladna! U prvom meču protiv Lacija posle kornera Kristijana Pulišića glavom je zakucao loptu u mrežu Lacija.

Navijači Milana nisu bili srećni zbog remija, izribali su fudbalere, samo su Pavlovića nagradili aplauzima. I italijaski mediji su oduševljeni Srbinom. 

Informer

"Super Pavlović", navodi se u izveštaju čuvene Gazete delo Sport.

Italijani su sipali komolimente na računa našeg asa.

"Činilo se kao da će to biti uobičajeni spori start Milana, ali to je bio pogrešan utisak. Pavlović je pritisnuo gas. Defanzivac "rosonera“ je prvo spasio vlastiti gol, a onda se upisao u strelce. Bio je to prvi put ove sezone da Milan ima vođstvo", piše Gazeta o Srbinu koji je ovog leta stigao na "San Siro" iz Salcburga, u transferu vrednom 18 miliona evra.