01.09.2024.

21:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Milojević: Teška utakmica! Dudić: Žao mi je što smo ovako izgubili

Srpski šampion je večeras u gostima jedva slomio Radnički iz Kragujevca sa pobedio ih sa 1:0 i to golom Mirka Ivanića u 85. minutu. 

Crveno-beli su tako na reprezentativnu pauzu otišli u pobedničkom ritmu. 

- Zahvalio bih se mojim igračima na teškoj utakmici. Znali smo da će biti takva kakva i jeste bila. Ne bih dalje komentarisao. Čestitima i navijačima, zahvaljujem im se na podršci, osvojena su tri boda i idemo dalje. Da se odmorimo i imamo puno posla - kratak je bio Milojević.

Informer

 

Strateg Kragujevčana Feđa Dudić pohvalio je igru svoje ekipe, koja se odlično branila i pošteno namučila crveno-bele. 

- Jedna vrhunska borba moje ekipe, zbog toga mi je žao što smo izgubili na ovakav način. Čestitam Zvezdi na pobedi, u igri 11 na 11 mislim da smo im prarirali, pogotovo defanzivno. Imali su inicijativu i posed, ali nisu imali stopostotnu prilike. Mi napred nismo ni mogli sa ovim sastavom, ostali smo bez dva važna igrača Aleksića i Vidosavljevića. Nismo mogli puno u kreaciji sa ovim sastavom. Defanzivno smo dobro pripremili utakmicu i stajali Zvezdi, koja je pre nekoliko dana savladala Bode sa 2:0, a stvorila još mnogo šansi. Ne bih o crvenom kartonu, čestitke Zvezdi još jednom - rekao je Dudić.