02.09.2024.

10:11

Foto: profimedia

Sport

Sin rastužio Bekama! Odustao od fudbala u 22. godini, ali će mama biti ponosna

Ne, nije povreda u pitanju. Očekivali su svi da Romeo nasledi slavnog tatu, ali nikada nije bio ni približno na nivou legendarno fudbalskog asa. 

Igrao je za drugi tim Majamija, pa je prošlog leta prešao u redove premijerligaša Brentfora. Međutim, nije želeo da igra za rezervni tim, a pošto je bio dalekeo od prve ekipe, Romeo je odlučio da odustane od fudbalske karijere u 22. godini, pa je malo rastužio tatu.

Informer

Ne mora da brine, već ima novi posao. U modnoj industriji. Želi da bude maneken, a barem će mama biti ponosna. Pošto nije uspeo na nasledi tatu, možda će imati više sreće u modi, koja je takođe njegova strast, kao i mame Viktorije, koja će mu bez sumnje otvoriti mnoga vrata.

- Romeo je odlučio da obesi kopačke o klin i posveti se modi. Nedavno je potpisao ugovor sa vrhunskim modnima agentom iz Pariza i radiće sa nekim velikim brendovima - prenosi San reči izvora bliskog porodici Bekam.
 

Inače, Romeo nije jedini Bekamov sin koji je odustao od fudbala. Najstariji sin Bruklin je  pokušao kroz Arsenalovu akademiju da napraviti karijeru, ali je odustao 2015. godine.