03.09.2024.

19:28

Foto: Reuters

Sport

De la Fuente oprezan pred Srbiju! Bilo ih je veoma teško pobediti, igrali su na Evropskom prvenstvu!

Španci ulaze u ovu reprezentativnu akciju kao aktuelni prvaci Evrope, nakon što su u julu trijumfovali na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Još uvek živim istim životom kao i pre, iako je sada uticaj medija ogroman - izjavio je De la Fuente za "Radioestadio Noche", osvrnuvši se na promene koje su usledile nakon osvajanja titule.

Španski stručnjak naglasio je da njegov tim ne planira da se zaustavi na postignutim uspehom i da su spremni za nove izazove u Ligi nacija.

Informer

Lamin Jamal i Luis De la Fuente

- Ovo je grupa koja je veoma navikla da pobeđuje i da se takmiči za važne stvari. Želimo da zadržimo nivo, logično je da su ciljevi toliko visoki. Spremni smo za to - istakao je on.

Španija će Ligu nacija otvoriti gostovanjem Srbiji 5. septembra u Beogradu, a nakon toga ih očekuje duel sa Švajcarskom. Pored ove dve ekipe, u istoj grupi Lige nacija nalazi se i Danska.

- To su ekipe koje su bile na Evropskom prvenstvu i koje je bilo veoma teško pobediti - zaključio je De la Fuente, svesno naglašavajući težinu izazova koji predstoji njegovom timu.