04.09.2024.

16:47

Foto: EPA

Sport

"Crvena furija" kreće za Beograd! Španci odradili poslednji trening, pa pravac aerodrom! (FOTO/VIDEO)

Izabranici Luisa de la Fuentea marljivo su trenirali u proteklim danima kako bi se što bolje pripremili za predstojeće mečeve protiv "orlova" (5. septembar) i selekcije Danske (8. septembar).

Sudeći prema fotografijama i video snimcima koje je nacionalni tim podelio na društvene mreže, jasno je da su aktuelni prvaci Evrope u vrhunskoj formi i puni samopouzdanja. Atmosfera u timu je izuzetno pozitivna, što dodatno oslikava njihovu spremnost za nadolazeće susrete.

"Crvena furija" stiže u srpsku prestonicu u večernjim satima gde će se najpre smestiti u hotel, a sutra ih očekuje utakmica protiv motivisane srpske reprezentacije, koja će pred domaćom publikom na "Marakani" pokušati da osvoji važne bodove u elitnoj diviziji A u okviru Lige nacija.

Selektor španskog nacionalnog tima, Luis de la Fuente (63), se na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Srbije osvrnuo na trenutnu formu svoje ekipe i naglasio da veruje da su spremni za predstojeće izazove u Ligi nacija.

- Ovo je grupa koja je veoma navikla da pobeđuje i da se takmiči za važne stvari. Želimo da zadržimo nivo, logično je da su ciljevi toliko visoki. Spremni smo za to. Naši rivali u Ligi nacija su ekipe koje su bile na Evropskom prvenstvu i koje je bilo veoma teško pobediti - istakao je De la Fuente.