04.09.2024.

18:49

Foto: Starsportphoto

Sport

Piksi odgovorio Šurbatoviću i Tanjgi! Svako ima pravo da kaže šta želi

"Orlovi" sutra od 20.45 počinju takmičenje u Ligi nacija i to protiv Španije, aktuelnog evropskog šampiona.

Piksi je uoči meča protiv "crvene furije" na "Marakani" upitan za dešavanja u Fudbalskom savezu Srbije, pošto su na sednici u utorak smenjeni direktor sportskog sektora Miroslav Tanjga i generalni direktor FSS Jovan Šurbatović. 

Tanjga se dan posle smene oglasio i izneo niz teških reči na račun selektora Stojkovića. Ipak, strateg "orlova" nije želeo da se previše bavi dojučerašnjim funkcionerima FSS. 

- Ne bih hteo da dajem bilo kakve komentare posebno ne preko medija. Svako ima pravo da kaže šta želi, šta misli, šta hoće. Na tome bih se zaustavio. A, što se problema tiče u srpskom fudbalu, imamo ih za izvoz, obogatili bismo se kada bi ih prodali. Od mog dolaska, stalno su problemi prisutni. Ništa ne iznenađuje. Ne bih da komentarišem, polemišem na tu temu. Ja sam trener, fokusiran sam, niti se bavim kadrovskim pitanjima, niti rešenjima, niti vodim politiku Fudbalskog saveza. Ne volim da se moje ime pominje i meša u te stvari. Ja sam trener i bavim se timom, gledam da uradim posao što bolje mogu - poručio je Piksi.