04.09.2024.

23:28

Foto: profimedia

Sport

Prelepe vesti pred Španiju! Srpski reprezentativac postao otac! (FOTO)

Njegova supruga Ana porodila se danas i na svet donela devojčicu, kojoj je poznati par odlučio da da ime Nora. Lepe vesti reprezentativac "orlova" i njegova lepša polovina podelili su na Instagramu, gde su objavili i zajedničku fotografiju sa naslednicom. 

Inače, Rajković je postao otac i to u trenutku kada se sa reprezentacijom Srbije priprema za sutrašnji meč protiv Španije na startu Lige nacija. 

Fudbalski savez Srbije je čestitao našem golmanu na rođenju ćerke, a pošto se sve desilo uoči utakmice sa "crvenom furijom" 

"Prelepe vesti noć pred duel sa Španijom! Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković je po treći put postao otac. Posle sinova Relje i Tadije, supruga Ana je na svet donela kćerkicu Noru. Saigrači su Rajkoviću, kako običaj i nalaže, iscepali majicu, ali je čuvar mreže "orlova" veoma brzo dobio novu, i to sa posebnim ispisom. Rajkovići, čestitamo!", objavljeno je na Instagram stranici FSS. 

Reprezentacija Srbije sutra dočekuje Španiju, aktuelnog evropskog prvaka na "Marakani" od 20.45 časova u prvom kolu Lige nacija.