05.09.2024.

11:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Novinar napao Zvezdu, širi laži! Optužio klub da je rasizmom oterao Pumu, navijači ga ućutkali

Možemo da razumemo da je Puma ljut jer posle samo dva meseca napušta klub, ali pomenuti novinar lupeta gluposti.

Rodrigez će karijeru nastaviti u Meksiku, prelazi u ekipu Leona, a crveno-beli će za ovaj transfer inkasirati 2.500.000 evra, 500.000 evra više nego  što je nedavno plaćen. Novinar iz Paname Emanuel Espino objavio je na društvenoj mreži "X" da su razlozi rastanka rasna pitanja, kašnjenje u isplatama i "ostala neslaganja". Možda nije primetio, ali Puma nije bio jedini tamnoputi igrač u Zvezdi, niti je jedini u našem fudbalu i srpskom sportu, pa je ta priča o rasizmu apsolutna laž.

Informer

Optužbe su razbesnele navijače Zvezde, koji su žestoko reagovali na društvenim mrežama. Pomenutom novinaru objasnili su da o rasizmu nema govora, te da je problem što Puma nema kvalitet za Ligu šampiona.

"Nismo rasisti", Puma nije fudbaler za Ligu šampiona", komentar je jednog navijača.

Navijači zvezde u objavili i fotografije tamnoputih igrača crveno-belih i začepili usta novinaru.

Rodrigez nije uspeo da se nametne treneru Vladanu Milojeviću. Imali su crveno-beli velika očekivanja pošto su ga doveli iz portugalskog Famalikaa za 2.000.000 evra. Međutim, dolazak Silasa iz Štutgarta dodatno je pojačao konkurenciju na krilnim pozicijama, gde su već prisutni Piter Olanjinka, Felisio Milson, Aleksandar Katai, kao i mladi talenti Lazar Jovanović i Jegor Prucev.