05.09.2024.

15:15

Foto: Reuters

Sport

Kostić ima milione na stolu! Dobio bogatu ponudu, ali Juventus koči posao

Srpski fudbaler je nedavno odbio Spartak iz Moskve, ali je na pragu da prihvati ponudu Galatasaraja, piše italijanski Tutosport.

Imao je Filip nekoliko ponuda tokom leta, a kako pišu Italijani, nije lako ispuniti njegove želje. Za njega su bili zaintersovani klubovi iz Engleske, Španije, Saudijske Arabije i Turske, ali nijedna ponuda nije bila dovoljno zanimljiva Filipu. Želeo ga je i Dejan Stanković, trener Spartaka iz Moskve, ali ga je odobio. 

Sad je ozbiljno interesovanje pokazao Galatasaraj. Ponudio je Srbinu ugovor na tri godine i četiri miliona evra po sezoni. Dobio bi veću platu nego što ima u Torinu, u Juventusu godišnje zarađuje 3,5 miliona evra. 

Informer

Navodno je Kostić dao zeleno svetlo, sad se samo čeka reakcija Juventusa jer pregovori još traju, a vremena ima do 13. septembra kada se završava prelazni rok u Turskoj. Istanbulski tim je predložio pozajmicu sa obeveznim otkupom, ali Bjankoneri nisu zadovoljni sa sumom. Turci su, kako pišu Italijani, ponudili četiri miliona evra Juventusu, koji traži duplo više za reprezentativca Srbije.