05.09.2024.

16:52

Foto: Starsportphoto

Sport

Kažnjen Lola Smiljanić! Ovoliko će morati da plati zbog skandala na derbiju omladinaca!

Crveno-beli su slavili sa 3:0, ali umesto o tome, više se govorilo o nemilim scenama tokom drugog poluvremena. Tada je Smiljanić utrčao na teren i nasrnuo na arbitra, a jedva su ga zadržali da to ne preraste u težak fizički sukob.

Video snimci tog događaja preplavili su društvene mreže i portale, a Smiljanić se našao na stubu srama, prvenstveno zato što kao trener ne bi trebalo da daje takav primer mladim fudbalerima. Navodno, on je bio nezadovoljan suđenjem, a sada su disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije izrekli i kaznu za nekadašnjeg defanzivnog vezistu.

Informer

Kako se navodi, Smiljanić u naredne dve utakmice neće voditi ekipu, a biće kažnjen i novčano sa 30.000 dinara.

"Milanu Loli Smiljaniću dva meča suspenzije! Trener omladinaca Partizana će morati u kasu FSS da uplati još 30.000 dinara zbog ulaska u konflikt sa sudijama na utakmici protiv Crvene zvezde Milan Lola Smiljanić trener omladinaca Partizana kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor", navodi se između ostalog na Instrgam stranici Omladinske lige Srbije.

Kako se navodi, na tom meču isključeni su i predtavnik Zvezde Dejan Stanković, kao i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović, koji će takođe biti van svojih funkcija u narednom kolu.