05.09.2024.

18:46

Foto: EPAImages

Sport

Vlahović će postići 30 golova! Pljušte pohvale na račun srpskog napadača!

Podigao je Antonio Kasano veliku prašinu u Italiji nakon kritika na račun Dušana Vlahovića. Proslavljeni Italijan istakao je kako golgeter Juventusa nema pojma da igra fudbal, ali da je u stanju da postiže golove. Srpski fudbaler i danas je bio tema u medijima na "čizmi", a njegove igre analizirao je još jedna tamošnja legenda - Luka Toni. 

Za razliku od Kasana, Toni izuzetno ceni kvalitete srpskog napadača i uveren je kako će mu saradnja sa Tijagom Motom značiti u novoj sezoni. Uz to, Italijan smatra da je dovođenje Teuna Kopmajnersa pravi potez Juventusove uprave budući da u Holanđaninu vidi idealnog partnera za Vlahovića. 

Informer

 

- Uveren sam da Dušan može i do 30 golova. Kupmajners i Vlahović mogu jedan drugome da pomognu oko stvaranja prilika za gol. Dodavanja Holanđanina biće od vitalnog značaja za Dušana. Ali uveren sam da će Srbin kretanjem oslobađati prostor za Kupmajnersa, koji je veom ubojit kada ima priliku da cilja - rekao je Luka Toni. 

Dušan Vlahović je prethodne sezone u Seriji A postigao 18 golova iako je Juventus igrao katastrofalno pod Maksom Alegrijem. Nova sezona donela je i nove vetrove u Torino budući da "stara dama" deluje preporođeno. Srpski napadač je u uvodna tri kola postigao dva gola i pokazao zrelost da nosi crno-bele u narednoj sezoni.