05.09.2024.

22:21

Foto: Starsportphoto©

Sport

Rade Bogdanović o Jovićevom promašaju: Da si turistički došao u Milano...

Prvo poluvreme utakmice Srbije i Španije obeležila je dobra defanziva "orlova", ali i epski promašaj Luke Jovića. Snažni napadač ostao je sam u kaznenom prostoru nakon asistencije Andrije Živkovića, no, iz izgledne pozicije uspeo je da promaši gol. 

Izazvalo je to brojne reakcije na društvenim mrežama, ali i u studiju "RTS-a" gde je Rade Bogdanović na sebi svojstven način prokomentarisao potez Luke Jovića. 

- Mi smo pred samu utakmicu rekli da neće biti rapsodija od fudbala, da će neko da nas razbije. To smo rekli, da neće biti puno golova, jedan da odlučuje. Dobro stojimo, fudbalski rečeno, markiramo dobro protivničke igrače, situacije jedan na jedan je odrdio Nedeljković dobro i Eraković. Igramo svi za jednog jedan za sve, to se vidi. Imali smo kontru pet na četiri. Jeste Luka promašio, ovo ne sme da promaši, da si došao turistički u Milano. Još je golman otišao u levo, ostavio prostora. Odlično izdanje naših igrača, kapa dole za prvih 45 minuta protiv evropskih prvaka. Ne može drugačije u drugom delu, bilo bi samoubistvo napasti i otvoriti se. Ja bih igrao na recept Vladana Milojevića iz Zvezde, samo rezultat se piše - rekao je Bogdanović.