05.09.2024.

23:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

Kapiten kapitenski: Odbranili smo grb naše Srbije!

Neka nova Srbija.. Neka nova energija. "Orlovi" su hrabrom igrom u Beogradu iznenadili reprezentaciju Španije i izvukli ogroman bod u prvom meču Lige nacija - 0:0. Uprkos brojnim kadrovskim problemima četa Dragana Stojkovića odigrala je najbolji meč još od pobede nad Portugalom u Lisabonu i šokirala šampiona Evrope. 

Jedan od ključnih igrača bio je Nikola Milenković koji je zajedno sa Pavlovićem držao odbranu Srbije. 

- Ostvarili smo vrhunski rezultat i iznenadili sve. Igrali smo protiv najbolje ekipe u Evropi, oni su šampioni, u prvom poluvremnu smo imali šanse i za gol. Odbranili smo grb naše zemlje u drugom delu igre, osećala se neverovatna energija. Momci su ostavili poslednji atom snage za Srbiju i ljude koji su došli da nas podrže - rekao je Milenković.

Informer

 

Štoper "orlova" večeras je prvi put igrao u ulozi kapitena! Milenković je sa trakom oko ruke predvodio Srbiju, ali nije želeo da pridaje veliku pažnju tome već je apostrofirao ulogu čitavog tima. 

- Velika čast i ogromna odgovornost biti kapiten Srbije - najviša tačka u karijeri. Pažnja treba da bude usmerena na sve ove momke, ostvarili smo dobar rezultat i odigrali utakmicu na visokom nivou u tehničkom planu - poručio je kapiten Srbije.