06.09.2024.

08:05

Foto: Starsportphoto

Sport

Špancima je za bruku u Beogradu kriv VAR! Srbija ih "udavila" Marakani, a sad kukaju za penal! (VIDEO)

Jasno je bilo uoči meča da će "crvena furija" ovenčana titulom prvaka "starog kontinenta" biti apsolutni favorit na terenu beogradske "Marakane", ali to nije uspela da materijalizuje na terenu.

Španci su imali posed i više pokušaja, a svaki ozbiljniji napad zaustavljali su sigurni defanzivci Srbije, a utisak je da se ceo tim "orlova" zaista branio kao tim, a kada je lopta čak i dolazila do gola, odlično je reagovao Predrag Rajković.

Informer

Predrag Rajković

Na kraju Španci nisu zadovoljili apetite svoje i evropske javnosti u ovom meču, a alibi sada traže u tome što im u završnici meča nije dosuđen penal.

Naime, Hoselu je prilikom jednog duela u kaznenom prostoru Srbije oboren, kada se našao maltene sam ispred Rajkovića, ali su naši defanzivci brzom reakcijom uspeli da ga spreče da napravi nešto opasnije.

Nakon toga podigla se klupa Španije, posle čega je selektor Luis De la Fuente zaradio žuti karton, a to kukanje se nastavilo i nakon meča.Aleks Grimaldo koji je bio gotovo potpuno neutralisan od strane odbrane Srbije, umesto da prizna da je naš tim bio odlična u defanzivi žalio se kako VAR nije intervisao u toj situaciji. 

Video sam da su ga besramno zgrabili za majicu, ne razumem zašto VAR nije ušao - rekao je Grimaldo neposredno nakon meča sa Srbijom.