06.09.2024.

13:54

Foto: Starsportphoto

Sport

"Piksi, nemoj da piješ i ne zovi više manekene! Gde su sad oni šabani?" Navijači grme posle remija Srbije i Španije! (FOTO)

Podmlađena selekcija pokazala se u odličnom svetlu protiv prvaka Evrope i to kada je malo ko očekivao bilo kakav pozitivan rezultat. Ruku na srce, ništa nije ni nagoveštavalo da ćemo izbeći poraz, pogotovo nakon što su neki od najboljih igrača otkazali nastup u nacionalnom timu.

Pre svega, to se odnosi na Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković-Savića i Dušana Vlahovića. Prva dvojica prijavili su povredu, a kasnije su snimljeni na treningu Al Hilala kako treniraju punom parom. Nezvanično, oni su u grupi igrača koja bojkotuje selektora Dragana Stojkovića, mada to još uvek niko nije potvrdio.

Sa druge strane, Vlahović je saopštio da zbog privatnih obaveza neće moći da bude na raspolaganju selektoru.

Nakon remija sa Španijom, navijači našeg nacionalnog tima na društvenim mrežama odali su priznanje ekipi za sve što je pokazala na terenu, a mnogo je onih koji su opleli po fudbalerima koji nisu bili tu.

"Jesu li gledali manekeni kako se gine za repku? Manekene pustiti da rešavaju privatne probleme i povrede, hvala im na tome. Ovo mi se više sviđa nego svetsko i evropsko zajedno. Meni je ovo najbolji fudbal još od 2015. godine kada smo osvojili SP sa mladima. Hvala Tadiću, Mitroviću i Sergeju što su prepustili mesta onima što zaslužuju", samo su neki od komentara.

Informer

 

Izgleda se situacija promenila i u slučaju selektora. Podsetimo, Stojković je bio pred smenom posle Evropskog prvenstva, nekim čudom je "preživeo" na klupi, a na "Marakani" sinoć dočekan je zvižducima. Publika ga je po završetku duela ispratila sporadičnim aplauzima, a sada je čak dobio i podršku.

Doduše, uz neizbežno peckanje na račun njegove nedavne izjave da su "probali da naprave alkoholičara od njega".

"Kažem ja Piksi nemoj da piješ. Vidiš kako je sve bolje. Piksi je nerešiva enigma za Špance. Svaka čast svima, Birmančević igrač utakmice. Gde su sad ovi šabani što pljuju Piksija", glase neki od komentara na Instagramu.

Informer

 

Posebne pohvale dobili su Veljko Birmančević i naravno, Strahinja Pavlović.

"Moli se Pavlović da izvadi Jamala iz džepa jer on mora u školu. Pavlović i Birmančević životinje", stoji u komentarima na objavi Fudbalskog saveza Srbije na Instragramu.

Tagovi:
sport Dragan Stojković Piksi Fudbalska reprezentacija Srbije