06.09.2024.

15:12

Foto: Starsportphoto

Sport

Od Karaburme do Tajlanda! Bivši napadač Partizana i reprezentacije Srbije potpisao za 20. klub u karijeri!

Ovaj 34-godišnji fudbaler iz poznate fudbalske porodice upisaće svoj 20. klub u karijeri i nastaviti fudbalsku avanturu u 13. različitoj državi.

Šćepović dolazi u Grčku kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa tajlandskim Muantongom, gde je igrao prošle sezone. Srpski napadač, koji je na osam utakmica za reprezentaciju Srbije postigao jedan gol, počeo je karijeru u OFK Beogradu.

Informer

Stefan Šćepović

Njegov fudbalski put vodio ga je kroz mnoge klubove i države – od pozajmica u Mladom Radniku i Sopot-u, preko Sampdorije, Briža i Kortrajka, do prvog ozbiljnijeg traga u izraelskom Hapoelu iz Akre. Šćepović je široj domaćoj javnosti najpoznatiji po periodu u Partizanu, odakle je otišao na pozajmicu u Ašdod, a potom u Sporting Hihon.

Informer

Stefan Šćepović

Takođe, nosio je dres Seltika s kojim je osvojio šampionsku titulu, a zatim igrao za Hetafe, Videoton u Mađarskoj, Jageloniju u Poljskoj, Mahidu u Japanu, Malagu, AEL na Kipru, Brizbejn Roar u Australiji, i na kraju, za Muantong u Tajlandu.

Šćepović sada počinje novo poglavlje u Grčkoj, dodajući još jednu zemlju na listu svoje bogate fudbalske karijere, gde će svojim iskustvom i golgeterskim instinktom pokušati da pomogne Pas Janjini u novoj sezoni.