06.09.2024.

16:15

Foto: profimedia

Sport

Zvezdin adut režirao pobedu Angole! Navijači besneli, bacali stolice i uleteli na teren! (VIDEO)

Iako je u ovom meču slovila za favorita, domaća ekipa nije uspela da se izbori sa lošim terenom na stadionu "Baba Jara". Pokušavali su fudbaleri Gane u više navrata da priprete protivničkom golu, ali su svaki put naišli na poprilično jak odbrambeni bedem gostiju.

Do kraja regularnog dela utakmice mreže su mirovale, da bi u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena krilni igrač Crvene zvezde postigao gol i doneo trijumf svom timu. Saigrač mu je poslao loptu koja se odbila o nogu protivničkog igrača i završila ispred Milsona, koji je samo "spakovao" u mrežu.

Pogledajte u video snimku ispod odličan pogodak 24-godišnjeg fudbalera.

Nakon utakmice, Fudbalski savez Gane saopštio je da stadion "Baba Jara" neće biti u funkciji do daljnjeg, kako bi se izvršila zamena neadekvatne podloge. Takođe, planiraju se popravke na stadionu, uključujući i stolice koje su uništene tokom nereda posle meča. 

- Ne želim da se vadim da smo izgubili ovu utakmicu zbog lošeg terena, iako je činjenica da on nije bio u dobrom stranu. Protiv Centralne Afrike takođe nismo bili dobri, pa smo pobedili. Jednostavno, moramo da igramo bolje - poručio je selektor Gane, Oto Ado (49).