06.09.2024.

16:34

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Silas: Ponosan sam što sam u Zvezdi! Ambicije su jasne - dupla kruna u Srbiji i što bolji rezultati u Ligi šampiona!

Internacionalac Konga je došao u Zvezdu iz Štutgarta na jednogodišnju pozajmicu, uz mogućnost otkupa, dok je klauzula neverovatnih 10 miliona evra. Ukoliko je klub iz Ljutice Bogdana aktivira, biće to najskuplji ulazni transfer ikada u našoj zemlji. 

Silas je u tabor crveno-belih došao u samom finišu letnjeg prelaznog roka, i zadužio dres sa brojem 15.

- Veoma sam srećan i ponosan što sam došao u Crvenu zvezdu. Sviđa mi se i to što ću živeti u Srbiji. Mislim da možemo mnogo zajedno i radujem se upoznavanju sa novim saigračima, te stručnim štabom. Verujem da nas velike stvari očekuju. Kada je reč o meni, doživljavam sebe kao napadača i smatram da mi je brzina najveći kvalitet - započeo je Silas u razgovoru za klupski sajt.

Informer

 

Brzonogi ofanzivac veruje da će sa crveno-belima nastaviti pobednički niz. Njegove ambicije su jasne - osvajanje duple krune u Srbiji, uz što bolji plasman u Ligi šampiona.

- Želeo bih da ove godine ponovo osvojimo duplu krunu u Srbiji i što da ostvarimo što bolje rezultate u Ligi šampiona. Znam da Zvezda dominira u srpskom fudbalu i verujem da će to tako i ostati. Kada je reč o Ligi šampiona, mislim da bi to ključnu ulogu mogla da odigra atmosfera na našem stadionu. Znam da Zvezda ima sjajne navijače i jedva čekam da zaigram pred njima - podvukao je novopečeni fudbaler crveno-belih.