07.09.2024.

09:35

Foto: Starsportphoto

Sport

Bukmejkeri potcenili Srbiju! Danska veliki favorit u okršaju sa "orlovima"!

Ovaj duel mogao bi biti presudan u borbi za plasman u vrh grupe, ali i za mesto u prvom šeširu pred žreb za Svetsko prvenstvo 2026. godine.

Srbija je u okršaj sa Španijom ušla oslabljena, bez ključnih igrača poput Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinković-Savića i Dušana Tadića, koji je završio reprezentativnu karijeru.

Informer

Dušan Tadić

Ipak, mlade nade srpskog fudbala pokazale su veliku borbenost i želju za uspehom, što je dodatno podiglo moral pred meč sa Danskom.

Međutim, bukmejkeri nisu previše naklonjeni Srbiji. Kvota na pobedu Danske pala je sa 1,90 na 1,75, što domaćinima daje oko 55% šanse za trijumf. Nerešen ishod procenjuje se na kvotu 3,70, dok pobeda Srbije nosi kvotu 5,50, što znači da Piksijevi momci imaju samo 18% šanse za uspeh.

Informer

fudbalska reprezentacija Srbije

Iako su šanse na strani Danske, srpski tim ne gubi nadu. Pod vođstvom Dragana Stojkovića Piksija, Srbija je već pokazala da može da se nosi sa najjačima, a navijači se nadaju da će upravo ovaj meč iznedriti novog junaka, koji bi mogao da donese još jedan veliki rezultat.

Da li će Srbija uspeti da se revanšira Dancima za remi sa Evropskog prvenstva i napravi korak ka vrhu grupe? Sve oči biće uprte u "Parken" u nedelju!