08.09.2024.

11:34

Foto: Reuters

Sport

Srbin daleko ispred svih! Vlahović je najplaćeniji fudbaler u Seriji A!

Prema rang listi koju je sastavio portal "Calcioe Finanza", Vlahović je na vrhu najplaćenijih igrača za sezonu 2024-2025, sa impresivnih 12 miliona evra godišnje, što predstavlja njegovu neto zaradu nakon oporezivanja.

Odmah iza njega, sa 9 miliona evra po sezoni, nalazi se Lautaro Martinez, zvezda Intera. Na trećem mestu su Lautarovi saigrači, Hakan Čalhanoglu i Nikolo Barela, koji inkasiraju po 6.5 miliona evra godišnje.

U poređenju sa Vlahovićem, mnoge druge zvezde Serije A zarađuju daleko manje. Markus Tiram (Inter) i Romelu Lukaku (Napoli) primaju po 6 miliona evra, dok se Alesandro Bastoni iz Intera može pohvaliti sa 5.5 miliona.

Juventusova zvezda, koja je 2022. godine stigla u klub za rekordni transfer, potvrđuje svoju vrednost ne samo na terenu, već i kao najplaćeniji igrač u Italiji. Vlahovićev status u Juventusu i značaj za tim evidentno je osiguran i kroz ovaj unosni ugovor.

Dok ostali fudbaleri u Seriji A mogu samo da sanjaju o takvim ciframa, Vlahović nastavlja da dominira i zarađuje kao pravi šampion!