08.09.2024.

14:16

Foto: reuters

Sport

Svet bruji o urbenesnoj sceni! Englezi u čudu, niko im nije rekao za novog saigrača (FOTO)

Dekan Rajs i Džek Griliš su u mlađim kategorijama nosili dres Irske, sad su postigli oba gola za Englesku, dok je tim s klupe predvodio takođe bivši irski reprezentativac Li Karsli.

Međutim, slavu im je ukrao navijač. Videli smo neverovatnu scenu. Tokom intoniranja himne na teren je ušao navijač potpuno obučen u dres engleske reprezentacije, s kopačkama na nogama i barem desetak kilograma viška. Nosio je dres s brojem 69 i stao je porede Entonija Gordona, kako bi se fotografisao s ekipom. Igrač Njukasla ga je u čudu gledao. Nije mogao da veruje šta vidi. Do njega je bio Trent Aleksander-Arnold, nešto mu je rekao, pa je ovaj prasnuo je u smeh.

Ubrzo su i redari videli da je jedan u dresu Engleske višak, pa su ga sklonili sa terena. Ali, barem ima fotografiju za uspomenu.

Informer

Urnebesna scena, navijač pored fudbalera Engleske

Inače, strelci golova za Engleze Rajs i Griliš prošli su selekcije irske reprezentacije, a Rajs je čak igrao za seniorski tim. Navijači su ih u Dublinu dočekali zvižducima, a oni odgovorili tokom meča na svoj način.

Vezni igrač Arsenala nije slavio pogodak, baka i deka s očeve strane su Irci, a iako je rođen u Londonu, uvek je isticao svoje irsko poreklo. S druge strane, Griliš se radovao golu bez problema, nije mnogo mislio na Irce.

Informer

Informer