08.09.2024.

23:56

Foto: EPAIMAGES

Sport

Slavni Englez opleo po Ronaldu: Njegovo vreme je prošlo, zato i igra u Saudijskoj Arabiji!

Odavno je Kristijano Ronaldo najbolji strelac ikada, a kapiten reprezentacije Portugala nedavno je ispisao nove stranice fudbalske istorije. As "navigatora" je na meču protiv Hrvatske postigao svoj 900. pogodak u karijeri, ali mu ni to nije donelo poštovanje proslavljenog reprezentativca Engleske - Gabrijela Agbonlahora. 

Naime, nekadašnji fudbaler Aston Vile nikako se ne slaže sa odlukom Kristijana Ronalda da pre godinu i po dana ode put Saudijske Arabije. Portugalac je pojačao Al Nasr u jednom od najvećih sportskih ugovora svih vremena, a cenu nešto slabijeg rada od odlaska na Bliski istok platio je na Evropskom prvenstvu - smatra Agbonlahor. 

- Na Evropskom prvenstvu nije uradio ništa, to ne smemo da zaboravimo. Verovatno je samo sprečio ostale da igraju dobro, a ta činjenica je skupo košala Portugal. Njegovo vreme je prošlo, nema više ono potrebno da igra na najvišem nivou. Postoji razlog zašto igra u Saudijskoj Arabiji, ne u Mančesteru, Realu ili Evropi - rekao je Agbonlahor.

Slavni engleski fudbaler uveren je da Kristijano Ronaldo neće završiti igračku karijeru sve do Svetskog prvenstva 2026. godine.