09.09.2024.

12:29

Foto: EPAImages

Sport

As Juventusa i Bajerna prodaje gole slike! Legendarni Brazilac šokirao javnost!

Tabua u svetu sporta više nema. Potvrdio je to na nedavno završnim Olimpijskim igrama - Džud Lo. Britanski skakač u vodu je nekoliko meseci pre starta takmičenja u Parizu otvorio profil na popularnoj internet stranici "OnlyFans". Stekao je Britanac ogromnu popularnost među navijačima, posebno u ženskom svetu, a njegovim stopama nedavno je krenuo i jedan fudbaler. 

Naime, nekadašnji as Juventusa i Bajern Minhena - Daklas Kosta, otvorio je profil na "OnlyFans" stranici. Brazilac je objasnio da će na svom profilu deliti seksualni sadržaj, fotografije i video snimke. 

"Pridružio sam se "OnlyFansu" jer verujem u ovu firmu te njen potencijaln da postane globalni lider. Kao OnlyFans kreator nameravam da pružam ekskluzivan sadržaj koji neće biti dostupan na društvenim mrežama. Nadam se da će ovo partnerstvo trajati i da će moji fanovi biti zadovoljni", poručio je Daglas Kosta.

Informer

 

Legendarni Brazilac je karijeru započeo u dresu Gremija, 2010. godine je za 10.000.000 evra prodat Šahtjoru, a za ukrajinski klub odigrao je 203 utakmice tokom pet sezona. Bajern ga je od kluba iz Donjecka kupio za 30.000.000 evra 2015. da bi nakon dve godine obukao dres Juventusa. 

Torino je pre dve godine zamenio za Los Anđeles, potom je nastupao  za Flumineze, a od leta 2024. nastupa za Sidnej. U dresu reprezentacije Brazila odigrao je 31 utakmicu i postigao tri gola.