09.09.2024.

19:50

Foto: profimedia

Sport

Pukla bomba u Voši! Fudbaler iz Bundeslige stiže u Novi Sad!

Odlaskom Mihaila Ivanovića u Milvol, "Stara dama" je upala u probleme sa bonus igračima. Tako da je uz dovođenje špica, među prioritete svrstana i akvizicija fudbalera rođenog 2003. godine ili ranije.

Čelnici su stupili u kontakt sa momkom rođenim u nemačkom Nirtingenu, koji je bio zainteresovan i prešao u redove kluba koji se trenutno nalazi u donjem domu na tabeli Superlige Srbije.

Mladenović je u dresu Ajntrahta debitovao u nemačkom šampionatu, ali je uglavnom igrao u U-19 Bundesligi, u kojoj je imao odličan učinak od čak 20 golova i 19 asistencija na 43 utakmice.

- Vojvodina je veliki klub, i Novi Sad je veliki grad, tako da sam mnogo srećan što sam došao ovde. Imao sam pozitivne razgovore sa klubom i spreman sam na sve izazove i obaveze koje me čekaju. Uvek sam davao sve od sebe, bio sam 11 godina u Štutgartu i potom još dve u Ajntrahtu gde sam i debitovao za prvi tim. Posle razgovora sa sportskim direktorom shvatio sam da je ovo najbolja odluka za mene - izjavio je Mladenović u razgovoru za klupski sajt.

Informer

Marko Mladenović u crnom dresu - desno

Fudbaleri Vojvodine u nedelju dočekuju Želeničar iz Pančeva, a mladi vezista biće na raspolaganju stručnom štabu "lala".

- Fizički sam potpuno spreman, radio sam sve vreme tokom priprema i na raspolaganju sam ekipi i stručnom štabu. Daću sve od sebe da zajedno napravimo dobre stvari i da se okrenemo utakmicama koje su pred nama - podvukao je Mladenović.