09.09.2024.

21:29

Foto: profimedia

Sport

Jedva su ga prepoznali! Dani Alveš zaigrao fudbal po prvi put nakon izlaska iz zatvora! (VIDEO)

Bivši bek je početkom godine osuđen na četiri i po godine zatvora zbog silovanja jedne devojke u noćnom klubu u Barseloni, ali je krajem marta pušten na privremenu slobodu, zahvaljujući uplaćenoj sumi od milion evra.

Alveš je po izlasku najpre osnovao agenciju koja zastupa profesionalne sportiste. Kompanija je nazvana "OQP Sport i menadžment", a osim menadžerskih poslova, upravlja i imidžom sportista. Nije se previše pojavljivao u javnosti, i viđao se samo sa malim i bliskim krugom ljudi.

Ipak, prema izvorima španskog lista "Marka", Brazilac svakodnevno trenira na terenima u Barseloni, a pre nekoliko dana nije mogao da ostane neprimećen na jednoj fudbalskoj utakmici. Nekadašnji as Juventusa i Pariz Sen Žermena znatno je promenio svoj fizički izgled, pustio je bradu i dobio na težini.

Proslavljeni fudbaler igrao je neobaveznu utakmicu sa prijateljima iz kraja, a interesantno, nosio je dres Boke juniors, za koju nikada nije igrao.

Navijači su ga prepoznali, a nakon meča su najmlađi uglavnom tražili fotografije i autograme.

Inače, Alveš je do daljneg na slobodi, ali m je i dalje oduzet španski i brazilski pasoš kako ne bi napustio državu. Takođe, bivši fudbaler mora svakog petka da se javi sudu.