10.09.2024.

20:10

Foto: Starsportphoto©

Sport

Dobra vest stigla na "Marakanu"! Milojevićev adut spreman za Ligu šampiona!

Nastala je panika na "Marakani" nakon vesti iz Južne Koreje da je as Crvene zvezde - Jung Vu Seol, morao van igre zbog povrede. Braneći boje "tigrova", bek srpskog šampiona doživeo je povredu, a prve informacije sa istoka bile su optimistične. 

Seol je pretrpeo lakšu povredu, odnosno - udarac, i vrlo brzo bi mogao da se nađe na terenu. Ipak, malo ko je verovao da će bek Crvene zvezde već danas zaigrati ponovo u dresu sa nacionalnim grbom. Južnoj Koreji su nakon remija sa Palestinom potrebni bodovi te ga je selektor uvrstio u startnu postavu za meč protiv Omana u Muskatu. 

Informer

 

Jung Vu Seol stigao je letos na "Marakanu" kao veliko pojačanje na bekovskim pozicijama. Da ima ogroman potencijal nagovestio je tokom evropskih kvalifikacija, ali protiv Bode Glimga nije bio na najvišem nivou. Reprezentativac Južne Koreje je propustio uvodni deo priprema zbog hirurške intervencije na ramenu nakon koje nije smeo da trenira sa ostatkom ekipe. 

Ipak, čelnici Crvene zvezde od mladog beka imaju ogromna očekivanja i njegov izostanak na startu takmičenja u Ligi šampiona bio bi hendikep za srpskog velikana. Vredi napomenuti da se u startnoj postavi Južne Koreje nalazi još jedan miljenik "delija" - Im Beom Hvang, koji je u finišu prelaznog roka za 8.000.000 evra pojačao Fajenord.