12.09.2024.

10:55

Foto: printscreen instagram

Sport

Bio u oružanim snagama BiH, Srbe naziva genocidnim i odrekao se sina fudbalera! O ovom čoveku bruji region (FOTO)

Sve je počelo od toga što je mladi Anel, inače defanzivac Šefild junajteda, naprasno odlučio da se sa 25 godina oprosti od reprezentacije Bosne i Hercegovine. Na sve to reagovao je njegov otac i otad kreće neviđena drama.

Ahmedhodžić stariji optužio je sina da je pod uticajem supruge, Crnogorke Marijane Mašić Ahmedhodžić. Njih dvojica su počeli prepucavanje preko društvenih mreža, da bi u jednom trenutku Mirsad poručio da se odriče sina zbog odluke da ne želi da igra za BiH.

- To više nije moj sin ne smatram ga više mojim sinom. Želim mu da bude dobar. Najbolji. Ja sam se borio celi rat, tri puta sam ranjavan. Želio sam da moj sin igra za državu koju sam ja svojom krvlju stvarao - govorio je Mirsad Ahmedhodžić.

Toliko je daleko otišao da je čak izrazio sumnju da je Anel otac deteta koje je Marijana rodila.

"Otišla je za Dubai za Novu godinu da se provodi, a ostavila je Anela i dete u Engleskoj i to vam sve govori. Majka, a sa plejboj tetovažama ide po noćnim klubovima. Sve što Anel izjavi, to je laž. Slagao reprezentaciju, roditelje, nema se šta verovati njemu. Ona mu sve diriguje. Pitanje je kako može biti njegovo dete. Ona u Crnoj Gori, on u Engleskoj dva meseca. Nije bila sa njim da rodi dva meseca ranije, možda grešim, ali rekao sam mu da proveri DNK", napisao je Mirsad Ahmedhodžić na društvenim mrežama.

Ovaj čovek tokom devedesetih godina bio je u specijalnim jedinicama takozvane Armije BiH pod komandom Alije Izetbegovića, a često je na Instagramu i drugim društvenim mrežama naglašavao to da je ratovao. Između ostalog i protiv Srba i srpskog naroda.

U jednom poruci na Instagramu napisao je direktno da su "Srbi genocidan narod".

Često slavi raznorazne značajne datume koje obeležava tzv Armija BiH, što i ne skriva na Instagramu.

Na sve otpužbe odgovorio je i mladi Anel. Otkrio je da je njegov otac ranije govorio da je supruga bacila crnu magiju na njega, a stao je o njenu odbranu.

"Reći da je moja supruga bacila na mene crnu magiju je veoma uvredljivo za mene, a posebno za moju suprugu, jer je ona sjajna. Veoma je teško naći ženu koja će se brinuti o tebi kao što to radi ona i veoma sam sretan da moj sin ima tako neverovatnu majku. I onda reći da me ne pušta na mečeve reprezentacije? To je smešno i samo pokazuje koji nivo inteligencije ima ovaj lažov", glasi Anelova poruka.

Njegova supruga Marijana kada se udala za Anela prešla je u islam, a ni ta činjenica nije promenila Mirsadovo mišljenje o njoj. Na kraju se i ona oglasila, šokirana optužbama Anelovog oca.

"Šokirana sam i tužna zbog ovih užasnih poruka i napada koje dobijam od ljudi koji misle da sam ja razlog zašto Anel ne želi više da igra za Bosnu. Nikada nisam imala ništa sa tom odlukom. On je odrastao čovek sa svojim izborom. Nikada nisam i nikada neću imati ništa da kažem oko njegovog fudbala, to je jedina stvar koju on radi i koju ja podržavam šta god on odlučio. Bila sam veoma ponosna na svog muža što je igrao za svoju zemlju. Ko sam uopšte ja da ga zaustavim da to radi? Koji razlog bi mogao biti?", napisala je Marijana između ostalog na društvenim mrežama.

Zbog svega ovoga reagovao je i bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, koji je poručio da su nekad za tu selekciju igrali borci, a sada manekeni.

Tagovi:
sport Anel Ahmedhodžić Mirsad Ahmedhodžić