12.09.2024.

17:49

Foto: EPaimages

Sport

Barsa dobila ogromno pojačanje uoči Lige šampiona! Zvezdu čeka znatno teži posao!

Nedelju dana ostalo je do početka nove sezone u Ligi šampiona, a svog predstavnika imaće i Srbija. Crvena zvezda je u plej-ofu kvalifikacija eliminisala Bode Glimt i obezbedila mesto u grupnoj fazi. Dan nakon velikog trijumfa izabranici Vladana Milojevića saznali su rivale na startu takmičenja, a navijači jedva čekaju dolazak Barselone na "Marakanu". 

Katalonci su tokom leta promenili trenera i značajno ojačali igrački kadar. Da je Hansi Flik sklopio kockice videlo se u prethodnom kolu Primere kada je Barselona savladala Valjadolid sa 7:0, dakle, Crvenu zvezdu čeka pakleno težak posao u Ligi šampiona. 

Informer

 

Da stvar po crveno-bele bude gora, Barselona će u Beograd doći značajno ojačana budući da se reprezentativac Španije - Gavi, danas priključio timskim treninzima. Talentovani vezista povredio se krajem novembra prošle godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Gaviju su tada stradali prednji ukršteni ligamenti, vrlo brzo nakon toga je operisan. 

U saopštenju katalonskog kluba se navodi da je Gavi danas odradio nekoliko zajedničkih treninga sa saigračima. Gavi je za Barselonu odigrao 111 utakmica i postigao je sedam golova.