13.09.2024.

11:57

Foto: Starsportphoto

Sport

Šta će biti sa Pumom? Oglasio se selektor Paname i otkrio šta se dešava u Zvezdi!

Rodrigez, koji nije licenciran za elitno takmičenje, sada panično traži novi klub, dok mu se opcije sve više smanjuju.

Njegova situacija postala je tema i u njegovoj domovini, Panami, gde se oglasio i selektor reprezentacije Tomas Kristijansen.

Informer

Puma Rodrigez

Prema pisanju meksičkih medija, pregovori sa meksičkim klubom Leonom su propali, dok se i Klub Amerika povukao iz trke. Ipak, Kristijansen ostaje optimističan da 26-godišnje krilo neće ostati bez angažmana.

- Generalni direktor Leona nas je obavestio da se dolazak Hosea Luisa zakomplikovao i mada Pačuka i dalje radi na tome da obezbedi njegov transfer Leon neće biti njegova destinacija. Igračev odnos sa Crvenom zvezdom je zahladneo, sve strane traže najbolje rešenje - izjavio je danski stručnjak za ESPN.

Informer

Puma Rodrigez

Rodrigez se suočava s pritiskom jer prelazni rok u Meksiku završava sutra, a u Turskoj i Srbiji već danas. Izrael je jedina preostala destinacija s otvorenim rokom do 18. septembra, dok su sve ostale primamljive lige već zatvorile tržišta.

- Baš danas, pre tri sata, razgovarao sam sa njim o situaciji. Takođe i o mogućem interesovanju drugog tima, ali mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti - zaključio je Kristijansen.

Rodrigez je ovog leta stigao u Crvenu zvezdu za 2.000.000 evra, ali nije ispunio očekivanja stručnog štaba. Na pet utakmica u Mozzart Bet Superligi postigao je jedan gol i upisao dve asistencije, dok je u kvalifikacijama za Ligu šampiona igrao samo kratko protiv Bode Glimta. S obzirom na dolazak Silasa, Rodrigez je precrtan u planovima "crveno-belih".