14.09.2024.

12:40

Foto: instagram printskrin,

Sport

Vrela Italijanka koja je zavela Vlahovića broji dane do porođaja! Šta kaže Dušan na ovo?

Početkom ove godine, mediji na "Čizmi" su tvrdili da je srpski reprezentativac sasvim sigurno u vezi sa "italijanskom Megan Foks". Vrela manekenka se na društvenim mrežama osvrtala na te spekulacije, ali nikada ih nije zvanično demantovala. Tada su postali viralni snimci Vlahovića sa nepoznatom devojkom, i svi su mislili da je to upravo 25-godišnja Karolina.

Nije prošlo dugo, a bivši igrač Partizana je na "Instagramu" objavio fotografiju sa svojom lepšom polovinom Vanjom Bogdanović, sa kojom je i dalje zajedno. Odmah nakon njega je i Karolina ozvaničila svoju vezu sa Pjetrom Pelegrijem, sa kojim sada čeka dete.

Mladi par svakodnevno deli fotografije i video snimke sa vernim fanovima, a sudeći po njihovim objavama, ljubav cveta. Misica i golgeter još uvek nisu stali na ludi kamen, ali je najverovatnije da će se po dolasku bebe na ovaj svet, ta situacija promeniti.

- Život nam je dao najveće blagoslove, uskoro ćemo biti mama i tata - napisala je ona pre par nedelja na "Instagramu", i tako stavila tačku na sve spekulacije.