14.09.2024.

15:30

Foto: printscreen/Twiter

Sport

(VIDEO) Ko bi se ovom nadao, može majka da mu bude! Belingem ljubi Kim Kardašijan, isplivali novi detalji!

Kako piše poznati američki magazin "Život i stil", atraktivna Kim je ludo zaljubljena u superstara Real Madrida. Njih dvoje se poznaju još odavno, a mladi ofanzivac je ove godine počeo i da sarađuje sa zgodnom brinetom.

Naime, Belingem je potpisao ugovor sa brendom odeće "Skims", koji je u vlasništvu Kim, i njene prijateljice Eme Grede. 

Mladi fudbaler letos je reklamirao donji veš za pomenutu modnu kompaniju, a izvor koji je dobro upućen u sve detalje sa tog snimanja, ističe da su njih dvoje bili poprilično prisni, kao i da postoje simpatije sa obe strane.

- Nema sumnje da se američka zvezda i engleski fudbaler poznaju. Upoznali su se čak i pre Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Belingem je učestvovao u reklamnoj kampanji za brend donjeg veša zajedno sa Kim, jer se i ona često pojavljivala u reklamama za žensku liniju iste kompanije - istakao je izvor u razgovoru za pomenuti magazin - istakao je izvor u razgovoru za pomenuti magazin, pa dodao:

Kim je veoma zadovoljna saradnjom sa Džudom. Ona se time hvali i šalje seksi fotografije prijateljima i sestrama. Stalno gleda njegove video snimke, a pre dve nedelje je velikim privatnim avionom odletela u Španiju da ga gleda kako igra. Što je ona bliža Džudu, to joj se više sviđa i sve više se zaljubljuje u njega, iako je malo verovatno da će ga zavesti pošto on već ima devojku - poručio je isti izvor.

Interesantno je da su mediji u prethodnom periodu pisali da se Džud viđa sa prelepom holandskom manekenkom Laurom Selijom Volk, kao i da je ona par puta dolazila kod njega u Španiju.

Ipak, prema rečima izvora, ništa neće stati na put naoružanoj Kim, koja ne bira sredstva da dođe do cilja i ukrade engleskog superstara.

- Što više Kim upoznaje Džuda, to joj se više sviđa i više se zaljubljuje u njega, čak i ako je malo verovatna situacija da će ga uhvatiti jer ima devojku. Ona mu stavlja tonu novca u džep i otvara vrata za VIP tretman kada je on u Americi. Ali postoji ta zabrinutost, posebno među njegovim navijačima, da bi njegova igra na kraju mogla da pretrpi ako se previše uvuče u takav svet, posebno ako ga vode Kardašijanovi. Ali izgleda da ništa neće stati na put Kimu - zaključuje pomenuti izvor.

Informer

Džudova devojka: Laura Selija Volk

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo i snimak u režiji pametne intaligencije, gde se Džud i Kim ljube.

Naime, ona sa sinom redovno dolazi na utakmice Real Madrida, a jednom je iskoristila priliku i slikala se sa 21-godišnjim fudbalerom.

Fanovi su iskoristili tu fotografiju i uz pomoć kompjutera napravili ispostaviće se, lažni video, koji je napravio opšti haos na društvenim mrežama.