14.09.2024.

23:50

Foto: Starsportphoto

Sport

Hitno oglašavanje Partizana! "Grobari" šire dezinformacije!

Izdali su navijači Partizana saopštenje uoči sutrašnje utakmice protiv OFK Beograda u Zaječaru. "Grobari" su istali kako je uprava kluba sve karte namenjene za južnu tribinu podelila plaćenim pristalicama, a sve u cilju da navijačka grupa ne dobije pristup stadionu "Kraljevica". 

Nateralo je to čelnike Partizana da se oglase ponoćnim saopštenjem povodom čitave situacije. Crno-beli demantuju navode svoje navijačke grupe da su karte podeljene kupljenim navijačima. 

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena:

"Povodom dezinformacija, koje su se u toku dana pojavile na društvenim mrežama, da FK Partizan ne dozvoljava prodaju karata za južnu tribinu stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pred 8. kolo Mozzartbet Super lige Srbije, OFK Beograd - FK Partizan, FK Partizan izričito demantuje takve natpise i glasine.

Informer

 

FK Partizan nije domaćin utakmice 8.kola Mozzartbet Super lige Srbije, već gostujuća ekipa i samim tim ne raspolaže kartama za južnu i druge tribine stadiona.

Prema dostupnim i lako proverljivim podacima, u slobodnoj prodaji se nalazi još 70% kapaciteta južne tribine stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pristup stadionu i gradu Zaječaru nije i ne može biti zabranjen ni jednom licu ili grupi lica. Ovime stavljamo tačku na sve spekulacije, glasine i neistine koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje plasiraju oni koji žele da naprave štetu i utiču na imidž kluba pred važne utakmice u nacionalnom prvenstvu", stoji u saopštenju FK Partizan.