15.09.2024.

08:34

Foto: Starsportphoto

Sport

Fudbaler napustio Zvezdu pred početak Lige šampiona!

Puma je pre samo dva i po meseca stigao iz Famalikaa za dva miliona evra, međutim, nije uspeo da se izbori za mesto u timu. Nedeljama se spekuliše o njegovom odlasku, posle propadanja dogovora sa Klub Amerikom i Leonom, konačno je stavljena tačka.

Karijeru će nastaviti u Huarezu, a u pitanju je jednogodišnja pozajmica iz Crvene zvezde s opcijom otkupa, ali detalji nisu poznati.

Nadali su se prodaji fudbalera crveno-beli, ali će ipak morati da sačekaju kako bi vratili novac uložen u Panamca. Ova opcija je svakako bolja i za igrača, jer će igrati, dok bi u Zvezdi bio uglavnom na klupi nakon dolaska Silasa i Radonjića.

Informer

Puma Rodrigez

Puma je ekišu napustio pred start Lige šampiona, pošto Zvezda prvi meč igra u četvrtak (18.45) sa Benfikom na "Marakani.

Informer

Rodrigez je na pet utakmica u  Superligi upisao je jedan gol i dve asistencije, dok je u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona odigrao samo pola sata revanš utakmice protiv Bode Glimta.  Crveno-beli su nedavno doveli Silasa iz Štutgarta, pa bilo jasno da trener Vladan Milojević definitivni ne računa na Rodrigeza. Puma je od 2016. godine je u evropskom fudbalu kada je pojačao Gent kao pozajmljen igrač, koji ga je potom otkupio. Igrao je za Istru, Alaves B, Deportivo Lugo i Sporting iz Hihona, dok je 2022. godine prešao u Famalikao. Za nacionalni tim je odigrao 48 utakmica i iza sebe ima učešće na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine.