15.09.2024.

10:33

Foto: Starsportphoto

Sport

Stevanović o Zvezdinom penalu! Ne čačkajte me u to, uvek se prelomi na nama!

Iako nije želeo da ulazi u dublje komentare o odluci sudije Pavla Ilića, koji je dosudio penal za Zvezdu nakon igranja rukom igrača Napretka, Stevanović nije krio frustraciju zbog još jednog VAR trenutka na štetu njegovog tima.

Kontroverzni penal, koji je Bruno Duarte pretvorio u vođstvo Zvezde, usledio je nakon uklizavanja Marinkovića, igrača Napretka, koji je loptu prvo zakačio nogom, da bi ga potom udarila u ruku.

Sudija nije oklevao i odmah je pokazao na belu tačku, ali trener Napretka smatra da je VAR sistem ponovo doneo odluku koja je presudila njegovom timu.

- Ne čačkajte me u to. Već smo imali onaj jedan VAR protiv OFK Beograda pa se pokazalo da nije bio penal. Sada opet čujem da je bilo noga, ruka. Ne kažem ništa, neka bude kako jeste, ali krivo mi je što stalno nama VAR nešto odlučuje. Ako gubimo, daj da gubimo na neki drugačiji način. Stalno neka pitanja, potpitanja. Ne kažem da nisu bili penal i crveni, pogledaćemo kasnije snimak. Ali mi je krivo zbog načina jer to demorališe ekipu koja je dala sve od sebe. Uvek se nešto prelomi na nama. Ali, idemo dalje - rekao je Stevanović.

Informer

Goran Stevanović

Na kraju, Stevanović je poželeo sreću crveno-belima u njihovom narednom izazovu u Ligi šampiona protiv Benfike, koji je zakazan za četvrtak u 18.45.

- Želim Zvezdi puno uspeha protiv Benfike jer je zaista napravila moćnu ekipu za evropske standarde - zaključio je Stevanović.