15.09.2024.

16:47

Foto: AP PHOTO

Sport

Mijatović opleo po zvezdi Reala! Baca kamenje na krov sopstvene kuće!

Jedan od igrača koji su u fokusu kritika je Brazilac Vinisijus Žunior, iako je bio junak pobede protiv Real Sosijedada sa postignutim golom i iznuđenim penalom.

Međutim, Vinisijus i dalje izaziva nezadovoljstvo zbog svojih reakcija na provokacije i ponašanja na terenu, što je navelo legendarnog Predraga Mijatovića, nekadašnjeg igrača Real Madrida, da iznese svoje mišljenje.

Informer

Vinisijus Žunior

- Baca kamenje na krov sopstvene kuće. Zatrpava je. I sve to iako je svestan cele atmosfere oko njega. Trebalo bi da se smiri malo - smatra Mijatović, kome smeta to što Vini reaguje na svaku stvar koja se dešava oko njega.

Mijatović je istakao da je sam Brazilac delom odgovoran za situaciju u kojoj se nalazi.

- Svi smo srećni zbog gola, ali odmah nas je razočarao načinom proslave. Šta će mu sve ovo? Sebi pravi medveđu uslugu. Svakodnevno razgovaram sa mnogim Realovim navijačima i svima smeta njegovo ponašanje - rekao je Mijatović, komentarišući pogodak protiv Sosijedada.

Ove kritike dolaze u trenutku kada se od Vinisijusa očekuje da vodi Real ka novim pobedama, ali i da poboljša svoje ponašanje, koje utiče na njegov odnos sa navijačima i timom.