15.09.2024.

14:20

Foto: FK Crvena zvezda

Sport

Drkušić najavljuje spektakl na "Marakani": Jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu napraviti navijači!

Izabranici Vladana Milojevića sinoć su savladali ekipu Napretka rezultatom 2:0, u okviru osmog kola Superlige Srbije.

Priliku da debituje na "Marakani" imao je i novopečeni defanzivac crveno-belih, Vanja Drkušić, koji je sumirao utiske nakon utakmice, te dodao da je konačno ostvario svoj dečački san.

- Ostvarili smo veoma važnu pobedu koja nam daje vetar u leđa za četvrtak. Napredak je kvalitetna ekipa, ali mi smo pokazali dobru igru i tokom 90 minuta konstantno napadali. Moglo je da bude i ubedljivije, ali se rival zaista dobro branio. Sve u svemu, srećni smo zbog pobede, i uzbuđeni pred ono što nas očekuje u Ligi šampiona. Meni je igranje na Marakani bio dečački san, i presrećan sam i ponosan što sam to ostvario. Teško je rečima sve to opisati, ali se osećam perfektno. Sada kreću pripreme za utakmicu sa Benfikom, za koju se nadam da će Marakana biti ispunjena i da ćemo navijačima pružiti pravi spektakl - počeo je Drkušić.

Informer

Vanja Drkušić

Slovenački reprezentativac se veoma brzo adaptirao u klubu iz Ljutice Bogdana, a ističe da mu je u tome u velikoj meri pomogao i saigrač iz nacionalnog tima, Timi Maks Elšnik.

- Čovek se brzo navikne na dobro. Zaista je tako, odlično su me dočekali saigrači, pomaže mi dosta i Timi Elšnik koga znam iz reprezentacije, ali već sada sam sa svima stvorio dobar odnos. Sviđa mi se što smo izuzetno disciplinovan tim, što se tačno zna ko šta radi i što smo svi ujedinjeni oko uspeha kluba. Stručni štab je takođe sjajan, upijam savete i trudim se da što brže adaptiram sve ono što se traži od mene. Ponavljam, jedva čekam utakmicu sa Benfikom, znam kakvu će atmosferu da naprave naši navijači. Igrati Ligu šampiona u Zvezdinom dresu na Marakani je esencija fudbala za mene - zaključio je Drkušić.

Podsetimo, fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak (18.45, Arena premijum 1) dočekuju ekipu Benfike, u okviru prvog kola renomirane Lige šampiona.