Autor: Informer.rs

15.09.2024.

18:31

Foto: Tanjug/AP

Sport

Zvezdo, gledaj ovo! Barsa je mašina! Jamal i golčina Olma ubili Đironu! (VIDEO)

U utakmici petog kola, Barsa, inače protivnik Crvene zvezde u Ligi šampiona, je na gostovanju Đironi ostvarila veliku pobedu sa 4:1.

Ovo je bila peta uzastopna pobeda za izabranike Hansija Flika, pa su sada sa 15 bodova na vrhu tabele uz neverovatnu gol razliku 17:4.

Ponovo je sav raskoš talenta pokazao najmlađi igrač na današnjoj utakmici i budućnost Barselone - Lamin Jamal. Mladi fudbaler iskoristio je grešku zadnje linije domaćih u 30. minutu utakmice i pogodio za 1:0.

Samo sedam minuta kasnije ponovo Jamal. Ovoga puta našao se na pravom mestu u pravo vreme i pogodio za 2:0.

U finišu prvog poluvremena viđena je pravu mala VAR drama koja je zbunila i publiku.

Inigo Martinez je igrao rukom, sudija je pokazao na jedanaesterac, ali je nakon konsultacija sa VAR-om promenio mišljenje i ostavio Đironu bez penala.

Na početku drugog poluvremena pogodak koji se ne nalazi u fudbalskim udžbenicima, već samo u glavama najvećih fudbalskih majstora kakav je Dani Olmo.

Olmo je gotovo iz mrtvog ugla spektakularnim udarcem desnom nogom "probio" golmana i mrežu i poslao raketu u mrežu Đirone za 3:0.

Barselona je u 64. minutu utakmice stigla do četvrtog pogotka kada je Pedri odlično pratio akciju i pogodio za 4:0.

Do kraja utakmice Đirona je uspela da postigne jedan pogodak, a utešni gol postigao je Kristijan Stuani u 80. minutu utakmice.

Iako je utakmica bila rešena, neverovatnu glupost napravio je Feran Tores.

Tores je u 86. minutu napravio užasan start nad protivnikom i sasvim opravdano dobio crveni karton.

Time je bacio mrlju na današnju pobedu Barselone, ali na kraju krajeva Kataloncima je najvažnije da tri boda idu na Kamp Nou.