16.09.2024.

06:05

Foto: printscreen instagram

Sport

Stanković ispalio i rasplakao malog navijača Spartaka (VIDEO)

Pre početka utakmice dečak je prišao srpskom treneru u nadi da će mu Stanković dodati loptu. Međutim, nije ga video naš stručnjak, pa je loptu bacio do fudbalera i razočarao malog navijača Spartaka.

Dečak je čak i rasplakao, pa je Stanković morao da pronađe način da mu se iskupi. Naravno, usledilo je izvinjenje, pozvao je Deki dečaka da sedne pored njega na klupu, pa je usledio i zagrljaj.

Pogledajte scenu!

Fudbaleri Spartaka iz Moskve odigrali su nerešeno sa ekipom Dinama iz Mahačkale 1:1, u osmom kolu ruske Premijer lige. Ponovo su se obrukali Moskovljani, ostali su bez celog plena protiv protiv daleko slabijeg rivala.

Ekipa Spartaka povela je golom Ugaldea od 20. minuta, međutim poravnajnje je usledilo već u 36, preko Litvinova - strelca autogola. Fudbaler Moskovljana postavio je nogu na prvoj stativi u nameri da preseče pas igrača Dinama, prevario je svog golmana i poslao mu loptu iza leđa. Ekipa Dinama je tako još jednom uspela da napravi problem Spartaku, pošto ih je početkom avgusta savladala u okviru Kupa Rusije (1:0). Spartak je trenutno peti na tabeli sa 15 bodova, prvi je Zenit sa 20.